Tradicionális thai masszázs:

A masszázshoz nem használunk olajat és hozzá kényelmes ruhát biztosítunk vendégeinknek. Ez a fajta masszázs szisztematikusan keresi a 12 meridiánt az akupresszúra által, a teljes mentális és fizikai jólét elérése érdekében. A kezelést követően úgy érzi majd, hogy újjászületett!


Olajos masszázs:

Az olajos masszázs a tradicionális thai masszázsnál kevésbé intenzívebb, de szintén nagyon hatékony. Az alábbi 8 magasminőségű olajkombinációból választhat az Ön ízlésének megfelelően: Jázmin, Méz, Citromfű-Körömvirág, Narancs-Fahéj, Aloe Vera, Rozmaring-Mentol és Őszibarack-Mangó.


Lábmasszázs:

A tradicionális lábmasszázst ülő pozícióban végezzük, miközben a masszőr a talp reflexpontjait stimulálja a szervek és a szervezet jobb működése és méregtelenítése érdekében.


Forró herbálmasszázs:

A forró herbálmasszázs során a terapeuta úgynevezett gyógynövény batyukat használ. A tasakok legalább 10 különböző gyógynövénnyel (Citromfű, Levendula, Tamarindusz) vannak töltve és 60° Celsius fokig melegítik őket. A hőreceptorokat ezen tasakokkal vezérelve az alábbi eredmények érhetők el:
- Vérkeringés stimulálása
- Kötőszövetek stimulálása a feszesebb bőrért
- Izomfáradtság megszüntetése és relaxáció
- Nyirokkeringés stimulálása és mérgek eltávolítása
- Anyagcsere serkentése
- Öngyógyító mechanizmusok aktiválása


Egésztestes bőrradír:

Az egésztestes bőrradír során a testet magasminőségű ásványi krémmel masszírozzuk, ezzel eltávolítva az elhalt hámsejteket és megtisztítva a bőr pórusait. Ez a tisztítás mentes bármilyen mellékhatástól és minden bőrtípusra alkalmazható. A megfelelő hosszúságú kezelést és a záró zuhanyt követően egy egésztestes, nyugtató olajos masszázsban lesz része, melyet így könnyebben felszív a test és selymes tapintású bőrt eredményez.


Website created by the request of Jasminthaimassage.Website created by Nagy Tamás!

This website uses cookies