Tradicionalna Tajska masaža:

Ta masaža se izvaja z udobnim oblačilom in poteka popolnoma brez olja. Pri tej masaži je sistematično izbranih 12 meridianov-akupresurnih točk na  katerih se doseže z raztezanjem zelo ugodno telesno in duševno počutje.


Masaža z oljem:

Masaža z oljem je manj intenzivna kot tradicionalna tajska masaža., vendart je navkljub temu še vedno zelo učinkovita. Izberete si 8 zelo kakovostnih okusov olj kot so: jasmin, med, limonina trava, ognjič, oranžno-cimetovo olje, aloja vera, rožmarin, meta, sivka ter breskev-mangovo olje. Oljna masaža zelo pomirja, osveži telo na novo, zato je po masaži priporočljivo s tuširanjem počakati še nekaj ur, da se olje vpije in opravi svojo funkcijo zdravljenja in osvežitve.


Masaža stopal:

Tradicionalna masaža stopla je v sedčem položaju in se izvja z leseno palico na refleksnih točkah, tam kjer se doseže največji učinek razstrupljanja telesa-organizma.


Vroča herbalna masaža:

Izvaja se z najmanj desetimi zelišči(limonina trava,sivka tamarind…) in sicer se segreje na 60 stopinj Celzija, nakar se z tem nadzirajo termične točke po telesu kakor bi dosegli:
- spodbujanje dobre prekrvavitve
- stimulirali vezno tkivo kože
- sprostili čustva, telo in dušo
- stimulirali limfno presnovo in prebavo
- povečali presnovo
- vključili organizmu možnost samozdravljenja in boljšo odpornost


Piling celega telesa:

Pri pilingu celega telesa se masira z visokokakovostno kremo katera ima nalogo, da nam odstrani mrtvo povrhnjico in tako očisti pore na koži, ter nam s tem da mnogo boljše počutje. Piling je brez stranskih učinkov in se lahko uporablja pri vseh vrstah kože. Po pravilnem času se lahko stuširate in si privoščite masažo celega telesa, kakor bi vaše telo vse to lepo absorbiralo in tako bi dobili lepo mehko kožo kot žamet.


Website created by the request of Jasminthaimassage.Website created by Nagy Tamás!

This website uses cookies