LogoThai Masszázs Stúdiónk Szentgotthárd központjában található, körülbelül 3 kilométerre az osztrák- és 15 kilométerre a szlovén határtól.

Ha aktívan szeretne pihenni, vagy ortopédiai problémája van, vagy egyszerűen csak meg akar szabadulni a munka okozta stressztől, a stúdiónk az a hely, ahova jönnie kell.

Képzett masszőr terapeutáink a híres bangkoki „WAT-PHO” masszázs iskolában szerezték képesítésüket, így első osztályú, tradicionális thai masszázst kaphatnak egy kellemes környezetben.  

A TTM (Tradicionális Thai Masszázs) egy több mint száz éves múlttal rendelkező komplex módszer, amelynek hosszan tartó pozitív hatása az erő és energia megfelelő technikával történő átadásán keresztül jelentkezik.

A masszázs során a terapeuták hüvelykujjukat, tenyerüket, karjukat, könyöküket, lábukat és térdüket használják, és csakis kiváló minőségű gyógynövény- valamint aloe-veraolajakat alkalmaznak az allergiás tünetek, illetve a bőrirritácó enyhítésére.

A gyengéd mozdulatok eredményeképp a hosszan kitartott pózok a mély relaxáció és feltöltődés állapotát idézik elő. 

A TTM a test és a lélek energiájának harmonikus stimulációján keresztül fejti ki hatását.

A TTM pozitív hatásait már a hagyományos gyógyászat is felismerte, így hatékony módszernek bizonyul a mindennapos stressz kezelése során.

Látogasson meg minket a facebookon is! Facebook


Website created by the request of Jasminthaimassage.Website created by Nagy Tamás!